برای بسته بندی صادراتی زعفران به منظور حضور در بازارهای بین المللی، باید ظرف صادراتی زعفران دارای ویژگی های مختلفی باشد. در این مطلب به معرفی این ویژگی ها خواهیم پرداخت. با در نظر گرفتن این نکات ضروری و رعایت استاندارد بسته بندی صادراتی زعفران احتمال موفقیت را بیشتر خواهد کرد.

کیفیت زعفران صادراتی را حفظ کند

ظرف صادراتی زعفران باید حافظ کیفیت و سلامت زعفران باشد. از آن جایی که زمان طولانی تری برای حمل و نقل زعفران صادراتی وجود دارد و امکان هرگونه فساد، رشد میکروب ها، کپک ها و غیره می باشد، باید بعد از آماده سازی زعفران، استاندارد بسته بندی صادراتی رعایت شود تا بتوان کیفیت زعفران صادراتی را حفظ نمود.

با رعایت استاندارد بسته بندی صادراتی می‌توان کیفیت زعفران تولید شده را تا رسیدن به مصرف کننده نهایی حفظ کرد.

از مواد اولیه تایید شده تهیه شده باشد

مهم است که مواد استفاده شده در ظروف بسته بندی زعفران صادراتی به کیفیت زعفران آسیب نرساند. در برخی تولیدات موادی بکار می‌رود که در اثر مرور زمان و تماس با هوا یا نور می‌توانند خطرناک باشند. چرا که موادی را از خود منتشر می کنند که به کیفیت زعفران آسیب وارد می کند.

در برابر ضربه مقاوم باشد

از آنجایی که زعفران صادراتی در مسیر طولانی و شاید در مدت زمان زیادی در مسیر قرار دارد، ممکن است حین حمل و یا جا به جایی در معرض ضربات مختلفی قرار گیرد. بنابر این یکی از ویژگی های ظرف صادراتی زعفران این است که محافظ ضربه باشد.

ارزش افزوده ایجاد کند

هدف از بسته بندی علاوه بر حفظ کیفیت و محافظت از کالا، ایجاد ارزش افزوده زعفران است. مسلما استفاده از ظروف صادراتی زعفران می تواند به فروش بیشتر منجر شده و حتی ارزش کالا را بالاتر ببرد. چه آنکه بسیاری از افراد به لحاظ ارزش اضافه ای که بسته بندی زعفران به کالا می دهد، حاضرند مبلغ بیشتری برای کالا پرداخت نمایند.

مخاطب شناسی در آن لحاظ شده باشد

مخاطب شناسی و شناخت از سلیقه، نیاز جامعه و علایق در فرهنگ های مختلف بسیار لازم و ضروری می باشد با استفاده از این نکات می توان با بسته بندی صادراتی زعفران مناسب و استفاده از جعبه صادراتی زعفران امکان فروش و استقبال از کالا را در کشورهای هدف بالا برد.

حجم استاندارد داشته باشد

یکی از ویژگی های بسته بندی صادراتی زعفران حجم استاندارد آن است. حجم ظروف صادراتی زعفران باید مطابق با عرف بازار بین المللی باشد. وزن های نا متوازن، غیر روتین و در بعضی مواقع غیر دقیق قابلیت صادرات و فروش در بازار بین المللی را از بین می برد. برای خرید ظروف صادراتی زعفران می بایست از تولید کنندگان ظرف زعفران شناخته شده ای استفاده کنید که به این امر آگاهند و تولیدات استانداردی را ارائه می دهند.

با قوانین و مقررات داخلی و بین المللی مطابقت داشته باشد

همه تلاش ها و هزینه های انجام شده در بسته بندی زعفران صادراتی در صورتی که قوانین و مقررات را رعایت کرده باشد با ارزش خواهد بود. چون در صورتی که این قوانین نقض شده باشد مجوز برای صادرات داده نخواهد شد. حمل و نقل زعفران صادراتی با رعایت استاندارد بسته بندی صادراتی بسیار راحت است. تنها لازم است شما از ابتدا تا انتهای آماده سازی بسته بندی زعفران صادراتی قوانین و مقررات را چک کنید.

شامل اطلاعات محصول باشد

بر اساس استاندارد ها و قوانین داخلی و بین المللی باید موارد زیر باید بعنوان اطلاعات روی بسته بندی صادراتی زعفران ثبت شود.

 

  • تاریخ ساخت
  • تاریخ انقضا
  • پروانه ساخت
  • شماره پروانه بهداشتی
  • نحوه استفاده از محصول
  • مواد تشکیل دهنده
  • مشخصات اقتصادی تولید کننده
  • آدرس پستی تولید کننده
  • وبسایت و ایمیل تولید کننده زعفران
  • کشور تولید کننده

 

این اطلاعات در جهت شفافیت برای مصرف کننده باید روی بسته بندی صادراتی درج شود.

 

منبع: صدف پک


zafpack زعفران ,صادراتی ,بسته ,بندی ,استاندارد ,کیفیت ,بسته بندی ,صادراتی زعفران ,بندی صادراتی ,زعفران صادراتی ,کیفیت زعفران ,بندی صادراتی زعفران ,بندی زعفران صادراتی ,ظروف صادراتی زعفران ,کیفیت زعفران صادراتیمنبع

چالش های بسته بندی با کاغذ

بسته بندی

حفظ کیفیت مواد غذایی

نیاز به بسته بندی در گذشته

ارزش افزوده با بسته بندی

اولویت بسته بندی کردن

اهمیت بسته بندی

مشخصات

آخرین جستجو ها

انجمن کامپیوتر آموزش زیبایی بازی های آنلاین پلی استیشن مبل استیل طراحی سایت | طراحی وب سایت حامیان جواد سنگونی خرید بک لینک با کیفیت قیمت تابلوسازی فروش تولوئن ست کفش با لباس